Cultuureducatie / muziekimpuls

Op deze pagina willen we u laten mee genieten van datgene wat wij inzetten op het gebied van cultuureducatie. De muziekimpuls is daar een onderdeel van. Onze school doet aan de impuls mee, wat inhoud dat we drie jaar lang vanuit een extra subsidie muziek goed op de kaart kunnen zetten.

 

Collage Almere is onze partner als het gaat om Cultuureducatie. Binnen ons team hebben we met juf Anneke een ware specialist in huis die de verbinding maakt met de thema's/projecten waarmee we bezig zijn vanuit Leskracht/Kleuterplein. Zo is cultuureducatie verweven binnen ons curriculum.

BERICHTEN

16 sep 2017 - Het Leerorkest begint ook weer!
Preview foto Een groot succes van de Muziekimpuls afgelopen jaar was het Leerorkest in groep 7. De kinderen leerden allemaal een instrument bespelen en de lessen eindigden met een ware voorstelling voor de ouders. Zie onze Facebook-pagina voor filmpjes van afgelopen juni. 

16 sep 2017 - Beleef! als opmaat voor Kunst & Cultuur
Preview foto Ook dit jaar gaan we weer veel aandacht besteden aan kunst, cultuur en muziek. Via de Muziekimpuls is het programma reeds opgezet en juf Anneke onze coördinator heeft voor alle groepen ook al een prachtig programma gemaakt voor culturele uitstapjes en workshops van diverse pluimages. We hebben er zin in. Volg vooral deze bladzijde van de site.