groep 1-2 juf Maartje & juf Iris

 

Wat fijn dat u een kijkje neemt in groep 1/2 MI...Dit zijn wij! 

De Jip en Janneke klas!

Onze juffen heten juf Iris en juf Maartje.

 

Elke dag gaan wij met veel plezier naar school!

Er staan leuke foto's op onze pagina! Geniet ervan!

 

Lieve groetjes van ons allemaal!

 

 

BERICHTEN

08 mei 2018 - Letter -P-
Preview foto Bij elk thema hoort een themaletter. Bij het thema dierentuin was dit de letter -p-. Spelenderwijs ontdekken de kinderen deze letter. Hoe ziet deze letter eruit en welke woorden horen bij deze letter? Volop plezier!

13 mrt 2018 - Stadsboerderij de Kemphaan
Preview foto Onze kinderen hebben kennis gemaakt met de rol van de boerderij als leverancier van producten die we nodig hebben om eten van te maken. Het was heel leerzaam en heel Gezellig!

31 jan 2018 - Nationale voorleesdagen 2018
Preview foto Groep 4/5 is afgelopen dinsdag op visite geweest. Ze hebben onze kinderen voorgelezen. Het was heel gezellig!  Voorlezen is belangrijk! In de klas lezen we dagelijks voor aan de kinderen. De kinderen genieten hiervan! Namens groep 1/ 2 MI willen wij alle kinderen van groep 4/5 bedanken voor dit leuke en leerzame voorleesmoment!

26 jan 2018 - Bingo!
Preview foto Deze week hebben we een rondje in de wijk gelopen. Op zoek naar vervoersmiddelen en verkeersborden. De kinderen zijn erg betrokken bij dit thema. Actief hebben ze alles wat met verkeer te maken heeft aangekruist op het BINGO formulier! Wat een enthousiasme en wat kunnen de kinderen goed samenwerken.

21 jan 2018 - Thema vervoer
Preview foto De komende periode werken we over het thema vervoer. De kinderen hebben zelf onderzoeksvragen gesteld en die gaan we beantwoorden! Groep 1/ 2 MI leert door te spelen in de verschillende hoeken. Neemt u ook een kijkje in ons album? 

27 nov 2017 - Sinterklaas 2.0
Preview foto Vandaag heerlijk pepernoten gebakken met de kinderen. Wat zijn de kinderen ijverig aan de slag gegaan! Daarna hebben we ze lekker thuis opgegeten...In de klas en op de gang spelen de kinderen met de verschillende hoeken ; de kamer van Sinterklaas, de boot en het sinterklaas journaal....wat een plezier!

Neemt u ook een kijkje in het album Sinterklaas 2.0? Dag, hoor ;)


14 nov 2017 - Spiegelen met mozaiek
Preview foto Vandaag hebben de kinderen samengewerkt in groepjes. Dat kunnen ze al heel goed. Ze mochten met mozaïek spiegelen. Wat een mooie resultaten! Neemt u ook een kijkje in het album?

31 okt 2017 - Spelen/ Werken oktober 2017
Preview foto Hierbij wat foto's van het spelen en werken van vandaag! 

We zijn trots! Wat een inzet en enthousiasme!

Neemt u ook een kijkje in het album?


31 okt 2017 - Herfst, Herfst, wat heb je te koop?
Preview foto Wat heerlijk om met dit weer buiten te spelen.

Slakken zoeken, spinnen vangen, door de bladeren lopen...

Spelend veel leren van de natuur!

Ook hebben we deze week met slingers buiten gespeeld...

Wat doet de wind met de slinger?

Plezier! Buitenspelen is gezond!!

Neemt u ook een kijkje in het album?


28 sep 2017 - Sportdag groep 1/2 MI
Preview foto Onze kinderen hebben genoten van de sportdag. Het is heerlijk om in beweging zijn! Geweldig om alle lachende gezichten te zien! En iedereen heeft zijn diploma gehaald! Wat een kanjers!