Groep 3 juf Ceciel & juf Rebecca

Welkom op de pagina van groep 3 CR!

 

In de Pluk van de Pettefletklas van de Danslaan, hebben we het reuze naar ons zin. Met 28 kinderen en twee juffen, is er altijd wel wat te doen. Te leren, te lachen, te ontdekken. Via de een klik op informatieboekje groep 3 leest u alles over groep 3 en hoe we in groep 3 werken.

 

We zijn begonnen met de eerste letters en hun klank. We plakken aan iedere letter nog een klankgebaar en een kleur, om ze nog beter te kunnen onthouden. Na deze eerste week, kunnen we al best veel woorden maken!

 

Rekenen doen we nu met de spelletjes uit de kast, later gaan we ook in een werkboek aan de slag.

 

Spelen doen we ook nog veel. In de klas zijn al best veel spelletjes (er kan altijd meer bij...). We hebben ook bakken met constructiemateriaal, zoals Lego en Clicks. Een bak met dieren, de bouwhoek, een poppenhuisje, Pet Shop, Playmobil: genoeg om te kiezen! 

 

Op de kast in de gang staat een zendingsspaarpot, daar mag kleingeld in. We kunnen sparen voor een kip, een wc of medicatie voor kinderen die het nodig hebben, maar geen geld om dit te betalen. Op deze manier kunnen we een stukje van onze rijkdom delen. Op de website http://wereldcadeaus.worldvision.nl/categorie kunt u meer informatie vinden over WorldVision. 

 

Wij kijken uit naar een fijn schooljaar met deze groep kinderen.