Home > Vacatures

*Vacature vakdocent gym - full-time . Per direct.

** Vacature leerkracht bovenbouw - part-time

TALENT ZOEKT TALENT!

Weet jij waar jouw talenten liggen? Ben je in staat deze te herkennen in kinderen? Kun je jezelf zien in de rol van coach? Sta je open voor inclusiever onderwijs? Heb je het lef om een andere aanpak te proberen?

Lees dan snel verder…je droombaan is binnen handbereik!

Afbeelding met buitenshuis, persoon, kleding, Menselijk gezicht

Automatisch gegenereerde beschrijving

Eerst het kind, dan de leerling!

De Kraanvogel heeft 370  enthousiaste leerlingen verdeeld over 16 groepen. Ons pedagogisch klimaat is uitstekend. We bieden een veilige school met duidelijke afspraken en een goede structuur. De Kraanvogel staat stevig middenin de wijk. Thuis-nabij onderwijs is onze basis.

Samen.

De school werkt vanuit 5 duidelijke pijlers waar het verbindend element “Samen” is.

De pijlers: werken, spreken, spelen, vieren en leren worden vak doorbroken ingezet. Spelend leren, thematisch waar het kan en methodisch waar het moet  zijn de uitgangspunten voor de talentontwikkeling van onze kinderen

Spel is leidend in ons aanbod.

Kinderen ontplooien zich het beste in een op spel gerichte leeromgeving. Wij werken met Leskracht en NatuurWijs. We laten kinderen ontdekken en experimenteren. Kinderen groeien binnen een rijke leeromgeving.

Leerkracht/coach.

Voor ons als leerkracht betekent dat vooral een coachende rol. We begeleiden waar het kan en leiden waar nodig. Het (door) zien van het kind staat op 1!

Ons team.

Ons team heeft een mooie verdeling tussen jong en oud. Het team bestaat op dit moment uit 21 juffen en 6 meesters. We zijn een opleidingsschool, er lopen dagelijks diverse stagiaires rond. Wij hebben een duidelijk begeleidingstraject voor nieuwe collega’s en studenten. Talentontwikkeling is niet alleen belangrijk voor onze kinderen maar ook voor het team.

Is deze functie echt iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! 

                          Mail naar:  r.monen@dekraanvogel.nl