Home > Kennismaken

Kennismaken?

Dat kan!

In een persoonlijk gesprek wordt u meer verteld over de school. U krijgt een rondleiding door ons ruime gebouw. Door een persoonlijke rondleiding ervaart u de prettige sfeer en voelt u waarom kinderen zo graag bij ons op school zijn.

Dit schooljaar (20/21) hebben wij alle groepen op 1 lokatie! We kregen de kans om het hele gebouw op de Perzikstraat te betrekken. We liggen nu heel centraal tussen Parkwijk, Filmwijk, Danswijk en Tussen de Vaarten.

Voorheen deelden wij het pand met een andere school. Nu hebben we alle groepen op 1 lokatie. Onderwijskundig is dit een groot voordeel. Er is nu veel meer interactie mogelijk tussen de diverse jaargroepen.  Voor u, als eventueel nieuwe ouder, heeft het een bijkomend voordeel. We kunnen nu ook het werken in de bovenbouwgroepen laten zien.

U kunt mailen naar: directie@dekraanvogel.nl

Aanmelden.

U krijgt na de rondleiding een mapje mee met informatie over de school, een aanmeldingsformulier en informatie over onze overblijfpartner GO!. Zo kunt u thuis alles nog eens rustig doorlezen en een keuze maken. 

Wanneer uw kind eenmaal op school zit, wordt u binnen enkele weken uitgenodigd door de groepsleerkracht van uw kind. Zij bespreekt dan de voortgang met u.

Zij-instroom 

Voor kinderen die vanaf een andere school bij ons zij-instromen volgen we een ander stappenplan. Voor aanname van uw kind neemt onze IB-er altijd eerst contact op met de andere school. Ook zal er een gesprek tussen u en de intern begeleider plaatsvinden. We willen immers samen de best passende school voor uw kind.