Home > Kennismaken

Kennismaken?

Dat kan!

In een persoonlijk gesprek wordt u meer verteld over de school. U krijgt een rondleiding door ons ruime onderbouwgebouw. Door een persoonlijke rondleiding ervaart u de prettige sfeer en voelt u waarom kinderen zo graag bij ons op school zijn.

Wilt u onze andere lokatie ook graag bezoeken dan kan dat uiteraard. Beide gebouwen liggen op 5 minuten loopafstand van elkaar.

U kunt mailen naar: directie@dekraanvogel.nl

Aanmelden.

U krijgt na de rondleiding een mapje mee met informatie over de school, een intekenformulier en informatie over onze overblijfpartner GO!. Zo kunt u thuis alles nog eens rustig doorlezen en een keuze maken. 

Wanneer uw kind eenmaal op school zit, wordt u binnen enkele weken uitgenodigd door de groepsleerkracht van uw kind. Zij bespreekt dan de voortgang met u.

Kinderen die vanaf een andere school bij ons zij-instromen volgen een ander stappenplan. Voor aanname hebben wij altijd eerst contact met de andere school. Ook zal er een gesprek met de directeur en eventueel een gesprek met de intern begeleider plaatsvinden. We willen samen de best passende plaats voor uw kind.