Home > Kennismaken

Kennismaken?

Dat kan!

In een persoonlijk gesprek wordt u meer verteld over de school. U krijgt een rondleiding door ons ruime onderbouwgebouw. Door een persoonlijke rondleiding ervaart u de prettige sfeer en voelt u waarom kinderen zo graag bij ons op school zijn.

Wilt u onze andere lokatie ook graag bezoeken dan kan dat uiteraard. Beide gebouwen liggen op 5 minuten loopafstand van elkaar.

U kunt mailen naar: directie@dekraanvogel.nl

Aanmelden.

U krijgt na de rondleiding een mapje mee met informatie over de school, een aanmeldingsformulier en informatie over onze overblijfpartner GO!. Zo kunt u thuis alles nog eens rustig doorlezen en een keuze maken. 

Wanneer uw kind eenmaal op school zit, wordt u binnen enkele weken uitgenodigd door de groepsleerkracht van uw kind. Zij bespreekt dan de voortgang met u.

Zij-instroom 

Voor kinderen die vanaf een andere school bij ons zij-instromen volgen we een ander stappenplan. Voor aanname van uw kind neemt onze IB-er altijd eerst contact op met de andere school. Ook zal er een gesprek tussen u en de intern begeleider plaatsvinden. We willen immers samen de best passende school voor uw kind.